Fönster och dörrar

Behöver du byta fönster eller dörrar? Skulle du vilja ge ditt hem ett uppdaterat yttre eller tycker du att dina dörr- och fönsteröppningar inte isolerar lika bra som tidigare? Oavsett anledning till varför du tittar på nya dörrar eller fönster kan Oskarström Bygg & Fönster i Halmstad hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din bostad. Med bred kunskap och många års erfarenhet inom såväl snickeri som fönster- och dörrmontage klarar vi av att ta oss an alla typer av uppdrag och har som mål att leverera ett slutresultat över förväntan. Hör av dig till någon av våra installatörer och boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Vilka fönster och dörrar passar dig?

För att installationen av fönster och dörrar ska bli bra krävs ett gediget förarbete med god planering och noggrann undersökning av byggnaden. Efter att du har bokat ett kostnadsfritt besök av oss kommer vi hem till dig för att göra viktiga mätningar och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt fönsterbyte för att du ska få ett så bra slutresultat som möjligt. Det gäller att välja fönster och dörrar som matchar dina krav på säkerhet, isolering och pris, men också att välja modeller som passar ihop med bostadens byggnadsstil. Oskarström Bygg & Fönster anpassar hela projektet efter just dina förutsättningar och vägleder dig genom de beslut som måste tas. Vi säljer och monterar dörrar och fönster från den välrenommerade tillverkaren ERA, som erbjuder ett brett sortiment av olika stilar, material och utformningar för att passa alla smaker. Välj bland såväl klassiska fönster i trä eller metall till specialdesignade fönster i annorlunda former beroende på vilket uttryck du är ute efter. När det kommer till dörrar kan vi på Oskarström i Halmstad hjälpa dig att montera alltifrån modeller med eller utan fönster till vikpartier och skjutdörrar i både modern och traditionell design. Självklart med högsta möjliga kvalitet när det kommer till material, funktion, säkerhet och isolerande egenskaper.

 

För en så smidig process som möjligt

Oskarström Fönster & Bygg genomför fönster- och dörrmontage på ett effektivt, säkert och tryggt sätt för att du ska uppleva hela projektet som så smidigt som möjligt. Vi vill också att du ska känna dig delaktig i hela processen och kommer därför tillsammans med dig att lägga upp planeringen och bestämma vilka steg eller delar av bostaden som ska påbörjas och färdigställas först. Välkommen att kontakta oss nästa gång det är dags att byta dörrar eller fönster – vi ser fram emot att hjälpa dig!

 Fönster och dörrar

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Vi monterar dina aluminiumklädda träfönster säkert och effektivt Oskarström Fönster & Bygg...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Välj träfönster efter dina behov Med dina önskemål och krav i åtanke hjälper vi dig att ta fram...

Se mer

 Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Skapa rymd med snygga skjutdörrar Oavsett om du vill installera vikpartier över en hel vägg eller...

Se mer

 Ytterdörrar

Ytterdörrar

Boka ett kostnadsfritt hembesök Så nästa gång du är ute efter nya ytterdörrar – ta hjälp av...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta någon av våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Martin Bengtsson

Martin Bengtsson

Telefon: 070 996 52 42

E-post: info@ostromfonster.se

Mikael Salamon

Mikael Salamon

Telefon: 073 058 55 17

E-post: info@ostromfonster.se