Vikpartier & skjutdörrar

Släpp in ännu mer ljus i bostaden och låt miljön utomhus smälta samman med inredningen inomhus genom att installera kvalitativa skjutdörrar och vikpartier. Oskarström Fönster & Bygg nära Halmstad kan tack vare bred kunskap och lång erfarenhet hjälpa dig med både små och stora projekt och installera fönster och dörrar anpassade efter dina önskemål och husets förutsättningar. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök redan idag så sätter vi igång med just ditt drömprojekt!

Högkvalitativa vikpartier för välkomnande entréer och mysiga uterum

Vi på Oskarström Fönster & Bygg är återförsäljare och montörer av vikpartier och skjutdörrar från ERA Fönster, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder bästa möjliga slutresultat. De är tillverkade av högkvalitativa material, antingen enbart trä eller trä i kombination med slitstarkt aluminium, som behandlats för att erbjuda ett utmärkt skydd mot väder och vind i många år. De finns tillgängliga i installationsklara utföranden, men kan också beställas skräddarsydda efter just dina mått och önskemål om design och material.

 

På så sätt blir det enkelt att skapa det utseende du är ute efter och utnyttja så mycket av byggnadens potential som möjligt. Dessa fönsterlösningar bidrar till att släppa in optimalt med ljus och att skapa en känsla av en ännu större boyta. Här står både design och funktion i centrum och du kan känna dig trygg med att skjutdörrarna och vikpartierna håller helt tätt mot såväl kyla som regn och hård vind. Njut av att kunna sitta i värmen inomhus och samtidigt få en vacker panoramavy över trädgården i vinterskrud eller dra hela vikpartiet åt sidan under sommarens varma dagar och sudda ut gränsen mellan utomhus och inomhus.

 

Skapa rymd med snygga skjutdörrar

Oavsett om du vill installera vikpartier över en hel vägg eller byta ut den traditionella altandörren mot ett par moderna och funktionella skjutdörrar ser vi på Oskarström Fönster & Bygg i Halmstad till att ge dig det slutresultat du är ute efter. Välj bland olika material, färger, storlekar och stilar och ge din bostad ett riktigt lyft med en känsla av rymd och närhet till naturen. Och beroende på hur många öppningar du vill ha kan du välja om du vill ha två-, tre- eller fyrdelade dörrar samt om du vill kombinera dessa med fasta partier. Vi hjälper dig att skräddarsy fönster- och dörrlösningar efter dina behov helt enkelt!

 

Våra skjutdörrar och vikpartier är antingen tillverkade i enbart trä eller i kombination med aluminium, vilket innebär extra hög hållbarhet.  Du kan välja mellan två-, tre- eller fyrdelade dörrar, beroende på hur många alternativ du önskar för vädring eller öppning. De typer av glas som erbjuds är blästrat, katedral eller cotswold.

 

 Vikpartier & skjutdörrar
Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Vikparti 3-delat, Trä

Vikparti 3-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä

Skjutdörr 2-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä

Skjutdörr 4-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Vi monterar dina aluminiumklädda träfönster säkert och effektivt Oskarström Fönster & Bygg...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Välj träfönster efter dina behov Med dina önskemål och krav i åtanke hjälper vi dig att ta fram...

Se mer

 Ytterdörrar

Ytterdörrar

Boka ett kostnadsfritt hembesök Så nästa gång du är ute efter nya ytterdörrar – ta hjälp av...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta någon av våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Martin Bengtsson

Martin Bengtsson

Telefon: 070 996 52 42

E-post: info@ostromfonster.se

Mikael Salamon

Mikael Salamon

Telefon: 073 058 55 17

E-post: info@ostromfonster.se