Träfönster

Fönstren är ett av bostadens mest utsatta partier när det kommer till väder och vind, och det är därför viktigt att ta hand om dem på rätt sätt för att hålla dem i gott skick. Annars riskerar de att ge dålig isolering med kallras och högre elkostnader som följd, samtidigt även husets utseende försämras. Vi på Oskarström Fönster & Bygg både säljer och monterar fönster av högsta möjliga kvalitet i en mängd utföranden och material för att du ska hitta ett alternativ som matchar både dina önskemål och bostadens byggnadsstil. Vi arbetar med fönster från den välrenommerade tillverkaren ERA Fönster för att du ska kunna räkna med en produkt som håller riktigt hög standard, både vad gäller design och hållbarhet. Deras träfönster är till exempel tillverkade av högkvalitativt virke som rötskyddas, torkas och målas på plats i deras egen impregneringsanläggning för att säkerställa ett slitstarkt och motståndskraftigt träfönster. Kontakta oss på Oskarström Fönster & Bygg i Halmstad för att boka in ett kostnadsfritt hembesök om du är i behov av ett smidigt och effektivt fönsterbyte!

Kvalitativa träfönster i mängder av utföranden

Oskarström Fönster & Bygg hjälper dig att hitta en fönsterlösning som passar just dina behov. Oavsett om du behöver byta ut ett eller alla fönster på bostaden tar vi byggnadens förutsättningar och dina önskemål i beaktning. Vi tar hand om alltifrån inköp till montage och ser helt enkelt till att hela projektet flyter på så smidigt tills vi har uppnått det slutresultat du förväntar dig. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet inom både snickeri och fönstermontage, och tar med stort engagemang på oss såväl enklare fönsterbyten som installation av skräddarsydda träfönster i lite mer annorlunda former.

 

Välj träfönster efter dina behov

Med dina önskemål och krav i åtanke hjälper vi dig att ta fram fönster som passar bra in i bostaden och som ger den det utseende du är ute efter. Välj bland smart utformade träfönster som går att vrida i 180 grader för ett modernt utseende till klassiska utåtgående modeller av hög kvalitet – alla framtagna med bästa möjliga isoleringsegenskaper, ljusinsläpp och säkerhet i åtanke. Sätt sedan din egen prägel på dem genom att välja kulör, ytbehandling, typ av glas och handtag och se fram emot att få dina nya fina träfönster levererade och installerade av oss på Oskarström Fönster & Bygg!

Tillverkning av träfönster

I vårt grundutbud har vi fönster som kan öppnas på olika sätt, såsom de klassiska utåtgående eller smart utformade vridfönster med dolda beslag. Dessutom har vi träfönster med fast karm och som inte kan öppnas. Fördelen med dessa är att de är säkrare och håller mer tätt samt möjliggör fler fönster och mer ljus i din bostad eller på arbetsplatsen eftersom de är billigare.

Oavsett vilken typ av fönster du väljer, håller alla samma höga standard med 3-glasfönster och en, två eller flera fönsterrutor. Vi har även bromsar på alla öppningsbara fönsterbågar, för att inte fönstret ska slå upp när det blåser hårt. Du kan välja mellan olika kulörer och ytbehandlingar, blästrat, katedral- eller cotswold-glas, samt välja till diverse smarta tillbehör, såsom låsbara handtag, plisséer och ventiler.

Träfönster

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Vi monterar dina aluminiumklädda träfönster säkert och effektivt Oskarström Fönster & Bygg...

Se mer

 Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Skapa rymd med snygga skjutdörrar Oavsett om du vill installera vikpartier över en hel vägg eller...

Se mer

 Ytterdörrar

Ytterdörrar

Boka ett kostnadsfritt hembesök Så nästa gång du är ute efter nya ytterdörrar – ta hjälp av...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta någon av våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Martin Bengtsson

Martin Bengtsson

Telefon: 070 996 52 42

E-post: info@ostromfonster.se

Mikael Salamon

Mikael Salamon

Telefon: 073 058 55 17

E-post: info@ostromfonster.se