Ytterdörrar

Oavsett om du bygger nytt eller behöver byta ut din gamla ytterdörr så hjälper vi på Oskarström Bygg & Fönster dig hela vägen fram till ett önskat slutresultat. Vi är återförsäljare av fönster och dörrar från ERA Fönster, vilket gör att du kan lita på att du får en produkt av högsta möjliga kvalitet och en mängd olika utseenden och stilar att välja bland. Ytterdörrarna är inte bara framtagna för att ge din bostad ett vackert yttre, utan också för att erbjuda dig en hög säkerhet och goda möjligheter till energibesparingar. Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag så hjälper vi dig att ta fram en smart dörrlösning anpassad efter just dina förutsättningar!

Säkra ytterdörrar av hög kvalitet

Tack vare ERA Fönsters breda sortiment kan vi hjälpa dig att montera ytterdörrar för alla smaker. Välj bland alltifrån klassiskt vitmålade trädörrar till modernt färgglada modeller med en eller flera glasdetaljer. Eller varför inte satsa på en elegant ytterdörr i snygg konstteakfanér? En vacker ytterdörr kan verkligen förändra hela uttrycket på huset, så se till att välja modell med omsorg och komplettera den sedan med ett dörrhandtag i den stil som faller dig bäst i smaken. Med vår hjälp kan du välja ut en dörr efter just dina önskemål och sedan få den smidigt och säkert monterad. För att garantera högsta möjliga skydd mot väder och vind är alla dörrar som vi erbjuder dessutom lackade i dubbla skikt med hjälp av ett 2-komponentssystem. Det gör att din ytterdörr kommer hålla sig blank och fin i många år framöver, oavsett den sol, vind och det vatten den kommer att utsättas för.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Så nästa gång du är ute efter nya ytterdörrar – ta hjälp av Oskarström Bygg & Fönster i Halmstad för en så smidig och flexibel process som möjligt! Vi har lång erfarenhet inom såväl snickeri som installation av dörrar och fönster och delar gärna med oss av vår kunskap när det kommer till säkerhet, material och funktion. Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag så vägleder vi dig genom hela projektet, från att välja ut en ytterdörr som bäst matchar dina önskemål och bostadens byggnadsstil till installation och färdigt slutresultat. Vi ser fram emot att höra av dig!

 Ytterdörrar

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Vi monterar dina aluminiumklädda träfönster säkert och effektivt Oskarström Fönster & Bygg...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Välj träfönster efter dina behov Med dina önskemål och krav i åtanke hjälper vi dig att ta fram...

Se mer

 Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Skapa rymd med snygga skjutdörrar Oavsett om du vill installera vikpartier över en hel vägg eller...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta någon av våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Martin Bengtsson

Martin Bengtsson

Telefon: 070 996 52 42

E-post: info@ostromfonster.se

Mikael Salamon

Mikael Salamon

Telefon: 073 058 55 17

E-post: info@ostromfonster.se