Aluminiumklädda träfönster

Bygger du nytt och är i färd med att välja fönster? Eller är du i behov av ett fönsterbyte då de gamla inte längre håller önskad kvalitet när det kommer till utseende och funktion? Då hjälper vi på Oskarström Fönster & Bygg dig gärna att välja rätt fönsterlösning för din bostad och monterar dem sedan på ett säkert och smidigt sätt. Ett perfekt val för dig som gillar ett modernt men samtidigt naturligt uttryck, är träfönster med ett yttre lager av aluminium. Vi arbetar med högkvalitativa aluminiumklädda träfönster från populära ERA Fönster för att kunna erbjuda dig några av marknadens bästa alternativ när det kommer till hållbarhet och flexibilitet. De ger huset ett exklusivt utseende och finns i mängder av olika utföranden, vilket gör att du enkelt kan välja ut en modell som passar just dina önskemål och krav på funktion, stil och säkerhet. Vi hjälper dig att montera alltifrån klassiska utåtgående fönster till specialbeställa modeller som är skräddarsydda efter dina specifika behov. Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök så ser vi till att skapa det slutresultat du drömmer om!

Fönster med lång hållbarhet

En stor fördel, utöver snygg och exklusiv design, är fönstrens långa livslängd och höga slitstyrka. Tillverkaren klär helt enkelt in träfönstret i ett lager av hållbar och kvalitativ aluminium för att skydda stommen från snö, regn och hårda vindar vilket gör att de passar särskilt bra på fasader som utsätts för extra högt slitage. Kanske bor du vid kusten där det ofta är blåsigt eller har huset vänt mot söder så att dina fönster behöver utstå mer slitage från sol och vind? Satsa då på aluminiumklädda träfönster monterade av Oskarström Fönster & Bygg i Halmstad och njut av en design som både håller länge och som erbjuder goda isoleringsegenskaper med ökade energibesparingar som resultat. Bra för både dig och miljön! Självklart är även det trä som ligger under aluminiumramen av högsta möjliga kvalitet och behandlat för att upprätthålla ett stabilt skydd mot röta i många år framöver.

 

Vi monterar dina aluminiumklädda träfönster säkert och effektivt

Oskarström Fönster & Bygg har bred kunskap och lång erfarenhet inom de flesta typer av fönster- och dörrmontage och hjälper dig att välja ut en modell som passar bäst efter just dina förutsättningar. Hos oss kan du välja bland alltifrån sidohängda fönster och fönster med fast karm till vridfönster, överkantshängda fönster och specialfönster beroende på var på huset du vill att de ska monteras. Hör av dig till oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök så ser vi till att sätta igång med ditt nästa fönsterprojekt så snart som möjligt!

 

Alla våra fönsterkarmar finns i flera olika kulörer och du kan välja mellan katedral-, cotswold- eller blästrat glas. Våra öppningsbara fönster har även broms för att minska risken för att de slår när vinden blåser hårt. Förutom själva fönstret kan du välja till diverse produkter såsom myggnät, persienner, hakar, haspar, låsbara handtag och lackerat spröjsverk för dig som önskar rama in fönstret i en speciell kulör.

 Aluminiumklädda träfönster
ERA Vridfönster

ERA Vridfönster

Se mer

ERA Sidohängt fönster

ERA Sidohängt fönster

Se mer

ERA Fast fönster

ERA Fast fönster

Se mer

ERA Överkantshängt

ERA Överkantshängt

Se mer

ERA Altandörr

ERA Altandörr

Se mer

ERA Specialfönster

ERA Specialfönster

Se mer

Våra dörrar & fönster

Träfönster

Träfönster

Välj träfönster efter dina behov Med dina önskemål och krav i åtanke hjälper vi dig att ta fram...

Se mer

 Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Skapa rymd med snygga skjutdörrar Oavsett om du vill installera vikpartier över en hel vägg eller...

Se mer

 Ytterdörrar

Ytterdörrar

Boka ett kostnadsfritt hembesök Så nästa gång du är ute efter nya ytterdörrar – ta hjälp av...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta någon av våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Martin Bengtsson

Martin Bengtsson

Telefon: 070 996 52 42

E-post: info@ostromfonster.se

Mikael Salamon

Mikael Salamon

Telefon: 073 058 55 17

E-post: info@ostromfonster.se